Swe Press Photo

Bladvägen 16
35253 Växjö, Sweden
Org nr: 969789-9046
info@swepressphoto.se

BOLAGET

Vi är en bildbyrå som grundades i februari 2018. Från början fokuserade vi uteslutande på sportevenemang runt om i Sverige men idag levererar vi bilder från nyheter, sport, dagliga evenemang och mer från runt om i världen.

Företaget ägs av Fredrik Sten och Jonathan Persson. Vi letar alltid efter duktiga och intresserade fotografer som vill nå ut med sina foton till våra kunder. Tveka inte att kontakta oss oavsett om du är en fotograf eller en potentiell bildköpare för en närmare diskussion om hur vi kan arbeta tillsammans.

VILLKOR & BILDRÄTTIGHETER

* Alla våra bilder är skyddade enligt upphovsrätten. Bildens upphovsrätt tillhör Handelsbolaget Swe Press Photo. Bildernas upphovsrätt överlämnas inte till kunden vid beställning eller nedladdning.

* Kunden får rätten att använda en gång vid beställning / nedladdning (För specifika avtal mellan Handelsbolaget Swe Press Photo och kunder med andra användningsavtal gäller dessa). Publiceringsrätten och olika publiceringsdatum anges på fakturan från Handelsbolaget Swe Press Photo.

* Kunden måste alltid följa och återpublicera den rättighetsinformationen som fotografen har angett i sin metadata till varje bild.

* Bilderna får inte överföras till tredje part eller spridas i flera olika publikationer utan vår vetskap.

* Vid publicering på sociala medier har kunden inte rätt att låta bilden lånas ut eller delas med någon tredje part som har möjlighet att kopiera bilden för eget bruk utan vårt tillstånd.

* Om en bild av en person återges på ett sätt eller i ett sammanhang som kan uppfattas som kränkande, nedsättande eller på annat sätt känsligt eller i en artikel som personen inte vill delta i, är kunden ansvarig för alla möjliga anspråk på skadestånd kring detta. Detsamma gäller om användningen av bilden strider mot författarens ideella lag.

* Någon form av manipulation eller annan förändring av bilder, förutom normal redigering, som ändrar innehållet i bilden får inte ske utan särskilt godkännande av Handelsbolaget Swe Press Photo.

* Vattenmärkta bilder med Swe Press Photo-logotyp synliga är fria att använda för privat bruk på personliga webbsidor / sociala medier och liknande kanaler, men är inte fria att använda i publikationer eller webbplatser / sociala medier för företag eller organisationer som driver en verksamhet.

* Vid all publicering av bilder måste fotografens namn alltid anges tillsammans med Swe Press Photo i en byline. Enligt följande exempel: Förnamn Efternamn | Swe Press Photo. Uteslutna eller felaktiga abonnemang faktureras för det aktuella prisavtalet enligt Bildleverantörernas Förbund.

* Handelsbolaget Swe Press Photo arbetar och verkar enligt pressfrihetsförordningen och lagen om frihet till uttryck - Ansvar enligt GDPR beror helt på kunden.

<- Till startsidan